[VIDEO] “Punca lambat smpi opis” – Gelagat kucing taknak lepas pergi kerja cvri perhatian ramai

Sudah semestinya setiap haiwan peliharaan mempunyai ragam masing2 yang membuatkan kita terhibur. Terutama apabila menjaga kucing. Memang banyak karenah kucing yang selalu membuat kita terhibur dengan karenah2 mereka yang comel.

Kucing sememangnya merupakan haiwan peliharaan yang paling disayangi oleh manusia. Kawan rapat yang membuatkan kita tidak pernah bosan dengan mereka.

Kadang itu sampaikan ragam yang tidak masuk akal pun banyak je dilakukan oleh kucing ini seperti seekor kucing ni yang videonya yang tidak mahu pemiliknya ke tempat kerja telah dimuatnaik di aplikasi Tik Tok.

Bukan sahaja tidak bagi pergi kerja tetapi sampaikan kucing comel itu bahkan memeluk dengan erat kaki pemiliknya itu bagaikan melekat dah kat situ. Macam- macam ragam kucing ini kalau dah rapat dengan seseorang. Pelbagai karenah hendak ambil perhatian.

Video:

@lobo.story

org pegi kerja,bkn xbalik🤣#bestfriends #maincoon #foryoupage #kucingtiktok #kacangketot #dry #kucinglucu

♬ Tick Tock – Cute Music for Kids

Apabila diterjah Ke ruangan komen pula, ramai warganet yang mempunyai pendapat tersendiri apabila meninggalkan komen setelah menonton video terlebih manja kucing itu.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : https://www.tiktok.com/@lobo.story

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*