[VIDEO] “Tak kaya, tapi bahagia” – Dalam kekurangan tetap bahagia bagi mereka anak dan ayah

Bagi insan yang mempunyai segalanya termasuklah kehidupan yang selesa, bahagia itu adalah apabila mereka mempunyai kehidupan yang serba mewah dan mampu untuk memiliki segalanya.

Tetapi bagi insan yang tidak berkemampuan, walaupun tidak mempunyai mempunyai kehidupan yang serba mewah tetapi kalau boleh membahagiakan dan membuat seorang anak gembira, itu sudah memcukupi.

Walaupun serba kekurangan tetapi tetap bahagia bagi seorang anak dan ayah yang video mereka berdua sedang bergurau sambil bermain- main di dalam sebuah kereta tolak yang dipenuhi barang- barang terpakai telah dimuatnaik di laman sosial.

Rakaman video itu turut memaparkan walaupun tidak mempunyai kereta yang berhawa dingin dan hanya menarik kereta sorong tetapi anak itu yang kelihatan gembira apabila apabila dibuang sebuah botol ke luar kereta tolak itu dan apabila diambil balik oleh ayahnya itu dan dibuang balik sambil gelak ketawa yang kelihatan sungguh gembira.

Video:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GEGAR-Pilihan #1 Pantai Timur (@gegar.my)

Kadang kala bahagia itu cukup jika kita mempunyai kehidupan yang bahagia bersama orang yang tersayang seperti ayah dan anak itu yang kelihatan sangat gembira. Hargai masa bersama itu lebih indah.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : https://www.instagram.com/gegar.my/

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*