Wanita gel1 nak kahwin lepas cur1 cur1 masuk bilik tunang, Terkejut bau kep4m & s4mpah merata atas lantai

Seorang wanita meluahkan perasaan kecewanya apabila mengetahui ‘sisi gelap’ tunangnya yang menyebabkan dia berbelah bahagi untuk meneruskan fasa seterusnya iaitu berkahwin.

Cur1-cur1 masuk bilik tunang

Gambar hiasan

Menerusi pended4han wanita tersebut yang dibuat di Twitter, sikap peng0tor tunangnya itu hanya diketahui sewaktu dia bertindak menyelinap masuk ke bilik sewaktu makan malam di rumah bakal mertua.

Ujarnya lagi, tempoh pertunangan mereka telah pun menganjak hampir setahun dan bercadang untuk bernikah pada awal tahun hadapan namun persepsinya berubah selepas melihat keadaan bilik tunangnya.

Tak tahu lah kenapa malam tu, saya buat keputusan untuk masuk bilik tunang. Saja nak tengok-tengok. Tapi saya menyesal tau.

Bilik bau kep4m, tuala bert4hi lalat

Gambar hiasan

Ini kerana, sebaik saja pintu blik tunangnya dibuka, bau kep4m yang sangat kuat menyusuk ke hidung malah wanita tersebut sendiri tidak tahu sama ada bau tersebut merupakan bau basah ataupun bau rokok.

Lebih mengejutkan, cup mi segera serta tin minuman kosong juga bersepah di bahagian lantai serta meja. Malah, wanita tersebut turut mengesan tuala mandi bert4hi lalat terletak di atas tilam.

Jadi, sekarang saya jadi geli tengok dia. Dia memang nampak kemas, tapi tak sangka macam tu sekali bilik tidur dia. Gel1-geleman bila dia datang dekat.

Disebabkan itu, dia risau akan nasibnya selepas mereka berdua mendirikan rumah tangga kelak kerana takut sekiranya sikapnya masih kekal walaupun selepas bergelar suami isteri.

Gambar

Sumber: Twitter

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : https://ohbulan.com/

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*