Niat dah baik nak bagi makanan, Sekali terkejut brader tu terjaga…

Tolong menolong merupakan amalan mulia yang patut ada pada semua insan. Semua orang tidak dilahirkan dengan kekayaan dan kemewahan depan mata tetapi ramai yang dilahirkan dalam keluarga yang serba kekurangan.

Ramai juga yang tidak berkemampuan sehingga menjadi gelandangan iaitu orang yang tiada rumah. Mereka yang tidak mempunyai rumah ini selalunya akan tidur di tepi tepi bangunan dan ada juga di bawah jambatan.

Mereka yang tidak bernasib baik ini selalunya akan dibantu oleh sesiapa sahaja yang prihatin seperti seorang wanita yang ingin membantu orang gelandangan itu dengan memberikan makanan semasa mereka tengah tidur tetapi terkejut kerana mereka telah terkejut dari lena.

Kerana terkejut dan takut akan mereka ini, wanita itu berlari dan terjatuh akib4at tersepak lantai yang berada di depannya. Niat itu memang elok dah tetapi mungkin wanita itu terkejut kerana lelaki itu tiba- tiba bangun dan membuatkan dirinya cem4s dan terus berlari.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KongsiViral l Review RM10 ㅤ (@kongsi.viral)

Ketika diterjah ke ruangan komen, rata-rata warganet yang meninggalkan komen kesian kerana mungkin sa4kit apabila jatuh begitu. Selain itu ada juga yang tergelak sedikit apabila melihat video berkenaan.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : https://www.instagram.com/kongsi.viral/

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*