‘BuruanPaparazzi..!’ – Buat Pertama Kalinya, Anak Dara Shah Rukh Khan Hias Muka Depan Majalah Vogue. Lihat Perbezaan Foto Dari Kecil Hingga Kini!

NAMA Shah Rukh Khan tidak perlu diperkenalkan lagi kerana aktor ini sememangnya dikenali ramai. Namun, kalau disebut Suhana Khan pasti ramai yang tidak kenal dengan nama tersebut sehinggalah anda mengetahui gadis itu adalah anak kepada Shah Rukh Khan.

  • Born : May 22, 2000 (age 18 years), Mumbai, India
  • Education : Dhirubhai Ambani International School
  • Grandparents : Lateef Fatima Khan, Ramesh Chandra Chhibber, Taj Mohammed Khan, Savita Chhibber
  • Parents : Shahrukh Khan, Gauri Khan
  • Siblings : Aryan Khan
  • Aunt : Shehnaz Lalarukh Khan

Saat kecil,  Suhana Khan sering dilihat bersma ayah tersayang!

Biarpun tidak dikenali seperti mana bapanya, Suhana Khan mula berjinak-jinak dengan dunia glamour dengan memulakan kerjayanya dalam industri seni sebagai penghias majalah Vogue India.

Penampilan terkini  Suhana Khan

Suhana yang berusia 18 tahun merupakan anak kedua Shah Rukh Khan bersama Guari Khan dan bersekolah di London sejak berusia 16 tahun. Gadis itu memberitahu dia berpindah adalah mahu berdikari dan lebih yakin dengan diri sendiri.

Katanya, dia juga lebih menghargai tanah airnya India selama berada di perantauan.Dia juga mengakui sedang menyiapkan portfolionya untuk program lakonan di Los Angeles.

Shah Rukh Khan yang mengumumkan muka depan itu pada Vogue Beauty Awards berharap anaknya bakal menjadi bintang yang menyinar suatu hari nanti.

“Aku beruntung dapat bekerjasama dengan ramai wanita fantastik dan aku harap anakku boleh menjadi salah seorang daripada mereka suatu hari nanti,” ujarnya.

Suhana mempunyai rancangan untuk menjadi seorang pelakon dan kedua-dua orang tuanya sudah menyedari hal tersebut selepas melihat dia beraksi di panggung teater.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Koleksi Viral

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Koleksi Viral

Sumber  : KLICK.MY

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*