Seperti Anak Gadis.. Ini Merupakan 7 Orang Nenek Paling Hot Di Dunia

Memang menjadi impian setiap wanita untuk kelihatan muda dan bergaya terutamanya ketika sudah memasuki usia senja.

Namun, bukan semua orang yang bertuah untuk dikurniakan wajah yang mudah meskipun sudah lama bersara seperti apa yang dialami oleh 7 orang wanita bertuah ini.

#1 Kazuko Inoue

Kazuko Inoue merupakan seorang wanita Jepun yang menjadi terkenal setelah beliau memasuki sebuah pertandingan kecantikan.

Disebabkan kecantikannya itu, Kazuko telah mendapat gelaran bimajo yang bermaksud ahli sihir yang cantik.

#2 Candy Law

Sekali imbas, wanita yang berasal dari Hong Kong ini kelihatan baru berusia lewat 20-an. Kulitnya yang licin dan tubuhnya yang masih solid itu tidak langsung memberikan tanda-tanda yang dia sebenarnya sudah menginjak usia persaraan.

#3 Apasra Hongsakula

Lahir pada 16 Januari 1947 ini, wanita ini merupakan wanita yang paling senior di dalam senarai ini. Namun, wanita yang berasal daripada Thailand ini langsung tidak menunjukkan apa-apa petanda . yang dia sebenarnya sudah pun berusia dan sudah lama bersara.

#4 Elle MacPherson

Supermodel yang berasal daripada Amerika ini terkenal dengan panggilan The Body kerana pernah menjadi model untuk majalah ternama seperti Sports Illustrated, Elle dan Vogue pada tahun 1980 sehingga 1990-an.

#5 Liu Xiaoqing

Wanita yang memasuk usia 60-an ini pernah menjadi bualan netizen antarabangsa suatu ketika dahulu kerana wajahnya yang kelihatan seperti seorang remaja.

Lahir pada 30 Oktober 1950 di China, beliau pernah dinobatkan sebagai wanita kedua tercantik di dunia yang melebihi usia 40 tahun oleh salah sebuah stesen televisyen di Jepun.

#6 Masako Mizutani

Masako Mitzutani yang lahir pada tahun 1968 ini merupakan seorang rakyat Jepun. Meskipun sudah berusia, namun, tiada sebarang pun kedutan kelihatan pada wajahnya itu.

#7 Michelle Yim

Nama Masako telah menjadi bualan netizen setelah gambar beliau yang tengah bersantai di tepi sebuah kolam renang dengan hanya memakai blkini telah tersebar.

Pada mulanya ramai yang menyangkakan beliau adalah seorang pelajar kolej, namun apabila ramai yang mengetahu usia sebenar Masako, ramai yang bertindak untuk membvang kembali gambar-gambar Masako dari koleksi peribadi mereka.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : Cerkosong

 

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*