Netizen Tanya “Abang Kerja Apa?” Dan Jawapan Aeril Zafrel Buat Ramai Peminat Ketawa

Ketika Aeril Zafrel memuat naik video pada satu entri di Instagram tentang anak perempuannya yang suka menyolek wajahnya, ada seorang netizen yang membuat pertanyaan yang agak pelik.

“Abang Keje ape?, soal netizen tersebut.

Ringkas sahaja jawapan Aeril.

“MUA,” tulis Aeril.

Jawapan tersebut menyebabkan ramai peminat ketawa. MUA adalah ringkasan untuk ‘make up artist” dan bersesuaian pula dengan video yang di muat naik Aeril.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

hmmm redho je lah kalau ada anak perempuan ni. ada bakat ke dia?

A post shared by AERIL ZAFREL (@aeril_zafrel) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

igt senang ke nak dpt perfect family photo😭 happy birthday to me.. cuba teka umo i berapa🤭🤪 . hayla & me in beautiful dress by @firzieycouture 😍

A post shared by Wawa Zainal ™️ (@w4w4_zainal) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

اسمي hayla .. ما اسمُكَ؟ @platinumheritage @visit.dubai @mydubai

A post shared by Wawa Zainal ™️ (@w4w4_zainal) on

Video tersebut memaparkan cahaya mata perempuannya, Hayla sedang menyolek wajahnya.

Komen Netizen:

Cntik nyerr..🤣

Alololo cian muka merah2 tu.. panas eh.. nak makan cendol?

Kecik² dah jd mua si comel ni 😍

redha je la dpt anak perempuan 😂

Sebak Baca Kapsyen Aeril Zafrel Buat Hayla

Pasangan pelakon ini menyambut hari ulang tahun kelahiran buat anak mereka berdua, Ahmad Fakhruddin Attar dan Hayla Maghfiratul Adzkiyaa. Feeling macam Puteri Elsa habis. Makin besar, makin cantik pula tu!

Siapakah agaknya menjadi pengganti ayah?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

orang kata ayah adalah cinta pertama anak perempuan.siapalah agaknya akan menjadi pengganti ayah di hati hayla nanti 😭😭😭😭

A post shared by AERIL ZAFREL (@aeril_zafrel) on

Kesayangan mama

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

happy birthday kesygn mama😘

A post shared by Wawa Zainal ™️ (@w4w4_zainal) on

Untung dapat ayah macam ini

Semanis Twilight

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: IG Aeril via Gempak , Ohbulan

 

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*