Nazim Terkesan Dengan Pernikahan Bella Dally

PELAKON Nazim Othman mengakui terkesan dengan perkahwinan bekas isterinya, Bella Dally yang berlangsung semalam.

Nazim, 35, berkata perasaan itu timbul kerana menyedari kesilapan dan kekurangan diri hingga gagal menyelamatkan perkahwinan mereka yang dibina dua tahun lalu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Percayalah, ada keindahan di sebalik kesederhanaan cerita kita.

A post shared by nazimothman (@nazimothman) on

“Ini perkara yang orang luar tidak tahu. Saya mengambil pendekatan untuk tidak terlalu menunjukkan perasaan sebenar.

“Malah, saya tidak ‘wish’ pun di sosial media. Cukup orang tahu saya mendoakan kebahagiaan buatnya yang pernah diluahkan padanya depan-depan,” katanya kepada Harian Metro.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Comment with 3 emoji. 🤗🤗🤗

A post shared by nazimothman (@nazimothman) on

Katanya, dia tidak boleh marah atau dendam kerana percer4ian berlaku atas pilihan sendiri serta perlu menerima ketentuan dan hakikat.

“Saya kena belajar. Pokok pangkalnya dalam rumah tangga adalah lelaki. Saya mengambil iktibar daripada pengajaran perkahwinan terdahulu.

“Sejujurnya, saya masih terkesan lagi. Saya akui perkara ini. Sedikit sebanyak masih ada. Terkesan sebab kenapa tidak pertahankan dan tidak kuat.

“Saya m4rah dan rasa ralat pada diri. Dalam beberapa bulan selepas bercer4i, saya ‘down’. Kemudian saya kembali okey selepas maafkan diri sendiri,” katanya.

Nazim yang ditemui pada majlis pelancaran single terbaru Cerita Kita di Kuala Lumpur berkata, dia mendoakan kebahagiaan bekas isterinya.

“Bella ada jemput ke majlis semalam, tapi dalam nada bergurau. Kalau dia jemput sekali pun, saya memang takkan pergi kerana menghormati banyak pihak.

“Meskipun pada hakikat antara kami tidak ada sebarang masalah. Malah, hubungan saya dengan keluarga bekas mentua masih baik dan masih berhubung.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

If we could remain calm during difficult times, we could handle almost anything else with grace. @omega #globemaster #omegamychoice

A post shared by nazimothman (@nazimothman) on

“Saya mendoakan semoga ikatan perkahwinan Bella dan suami kekal hingga ke jannah. Saya tidak ‘wish’ di media sosial kerana cukuplah orang tahu saya memang mendoakan kebahagiaannya. Malah pernah beritahu dia depan-depan perkara ini,” katanya.

Berkongsi mengenai lagu ciptaan Omar K dan Audi Mok itu, Nazim berkata ia tidak ada kaitan dengan kisah percer4ian dan perkahwinan bekas isterinya.

“Lagu ini tidak ada kena mengena dengan sesiapa atau majlis yang berlangsung. Lagu ini sudah lama disiapkan iaitu ketika masih bersama Bella. Malah Bella pernah dengar dan memuji lagu ini.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you for being so loving, respectful and gentle towards me ❤️ . . . Photo: @project2pi #arifringsbell

A post shared by Bella Dally (@belladally) on

“Saya tidak kisah apa pun persepsi orang terhadap lagu ini. Apa yang penting, ia memang dihasilkan atas idea dan jalan cerita saya sendiri. Bahkan lirik lagu ini pun saya tidak tengok hingga ia disiapkan. Saya tidak ubah satu pun,” katanya.

Nazim dan Bella berkahwin pada 10 September 2016 dan bercer4i pada 2 Mei tahun lalu. Perkahwinan mereka tidak dikurniakan cahaya mata.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Siapa kata Nazim Othman cuma terima tawaran berlakon watak “bersiap” pakai suits business berjuta-juta dalam drama tv tu, kau tunggu jap. #larasyakila @radiusone_official

A post shared by nazimothman (@nazimothman) on

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : Metro

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*