Anzalna ‘Belanja’ Video Untuk Peminat, Kecantikan Aishwarya Rai Buat Ramai Terpukau

Pelakon popular, Aishwarya Rai sememangnya sudah tidak perlu lagi diperkenalkan. Malah, ramai cukup meminatinya dalam pelbagai filem yang dilakonkan.

Meskipun sudah berusia lingkungan 40-an, wajah cantiknya membuatkan ramai peminat terpukau setelah Anzalna Nasir menerusi Instagram berkongsikan foto bersamanya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Terlupa pula nak pakai 7 inch heels! Aishwarya Bachchan with Anzalna belacan! #LorealxPFW2019 #LorealParisMY #LorealPFW2019 #ParisFashionWeek #collab #AnzalnaXLoreal #LorealPFW

A post shared by Anzalna Nasir (@anzalnanasir88) on

Anzalna turut dikatakan sangat bertuah kerana dapat berjumpa dengan pelakon terkenal ini malah foto dikongsikan itu tular di media sosial.

Dalam pada itu, Anzalna juga ‘belanja’ satu video Aishwarya Rai dilaman Instagram miliknya yang juga menjadi perhatian ramai.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nah, untuk peminat @aishwaryaraibachchan_arb 🤪 #LorealxPFW2019 #LorealParisMY #LorealPFW2019 #ParisFashionWeek #LorealXLazMallMalaysia #collab #LorealPFW

A post shared by Anzalna Nasir (@anzalnanasir88) on

Reaksi netizen

Rata-ratanya memuji kecantikan Aishwarya Rai yang sentiasa menawan selain netizen turut teruja melihat penampilannya terkini.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: Anzalna Nasir via HCL

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*