[VIDEO] Saya Doakan Isteri Diberi Minda Yang Cerdik, Tapi Bila Saya Balik Tiba-Tiba Dia Berubah – Achey

Siapa tak kenal Achey, antara pelawak yang sering menjadi perhatian. Selepas kejayaanya bersama di dalam kumpulan Bocey, kejayaan demi kejayaan diraih olehnya.

Bukan sahaja pelawak, malah dia turut menjadi peserta super spontan yang mengabungkan pelawak pelawak terkenal. Kalau tengok gelagat dia memang tak kering gusi.

Baru baru ini video Achey jadi bualan netizen. Video apa tu? Korang tengok la sendiri. Adui ada je lah idea. Macam macam..

VIDEO :

Kenapa jadi macam tu??? @anne_achey……..Takpelah malam saya cuba buat yang baik dalam #superspontansuperstar final supaya boleh pulihkan masalah awak… …Tapi anda semua jgn lupa undi saya tau…

Melalui perkongsian video Achey di laman Instagramnya, ramai yang suspen mula mula. Dengan ucapan yang sebaknya..Tapi rupanya adui pecah perut admin gelak. Lawak wei! Boleh tahan lawak laki bini ni, adui! Memang menjadi betul. Ramai terhibur..

 Achey Doakan Isterinya Cepat Sembuh Dari Demam

Baru-baru ini, satu video tarian dan miming bersama isterinya telah dimuat naik oleh Achey sendiri dengan kapsyen supaya isterinya gembira dan cepat sembuh dari demam.

Comel ye mereka bedua ni, pasangan serasi.

VIDEO:

Komen netizen;

Giler ha ha ha…

Ya Allah….

Haha terus sihat ni…

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber :  empiremedianetwork/BS

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*