Cantiknya Pasangan Kembar Ekin Dan Aenn. Muka Seiras Seolah Lihat Cermin.

 

 

Suatu ketika dulu nama penyanyi Mawi memang cukup memberi impak dan cetus fenomena tersendiri. Popularitinya semakin memuncak apabila mengambil keputusan mendirikan rumahtangga dengan pilihan hati, Nora’ashikin Rahmat atau mesra dipanggil Ekin. Ketika itu Ekin juga turut menerima tempiasnya kerana berjaya menawan hati penyanyi yang jadi pujaan ramai ketika itu. Kini Ekin selesa bergelar isteri dan juga usahawan.

Sebenarnya Ekin juga turut mencetus populariti tersendiri kerana dia mempunyai kembar yang seiras dengan wajahnya Nora’ Ain Rahma atau dikenali dengan nama Aenn. Malah kedua-duanya sering dilihat bersama-sama dalam menjayakan bisnes yang diusahakan.

Sekali pandang memang tak perasan yang mana satu Ekin dan yang mana satu kembarnya  Aenn. Kedua-duanya kelihatan sama apatah lagi tampil manis berhijab. Bukan itu sahaja, mereka juga gemar bergaya menggayakan fesyen yang juga sama setiap kali keluar berdua.

Walaupun Aenn tidak sepopular Ekin, namun bagi Ekin kembarnya itulah sahabat paling baik. Malah menjadi teman menangis, ketawa, bergosip, susah senang, teman berg4duh, pinjam bahu dan juga teman merayap.

Malah Ekin dilihat begitu menyayangi adik kembarnya itu yang dianggap sebagai cermin terbaiknya. Keduanya dilihat baru menyambut ulang tahun ke 40 hujung tahun lalu.

Dia ni la kawan sejati saya, teman ketawa, teman nangis, teman bergosip, teman susah senang, teman gaduh (kadang2 la ), teman pinjam bahu, teman tuk merayap hehe..nama dia @aennarif adik kembar saya hehe..LUV U MY CERMIN

Ayuh, kita lihat #OOTD pasangan kembar popular ini yang sering mendapat pujian netizen.

1# cantiknya

2# Beutifulnya

3# ala comelnya

4# cantik ya akak2 berdua

5# Alhamdulillah cantiknya adik akak

6# you are so pretty.. 

7# tak pernah tak cantik

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Sumber : MediaOhsem via Hijabista

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*