“Tidak Dapat Menahan Air Mata” – Ramai Terharu Tengok Fazura Menangis Kegembiraan.

Sebut sahaja namanya pasti ramai yang mengenali wanita yang cantik bak bidadari, Fazura isteri kepada pelakon hebat dan penyanyi, Fattah Amin.

Apa tidaknya kalau boleh setiap hari ada sahaja video sweet moment mereka sebagai suami isteri. Sampaikan ada yang jadikan Fazura dan suami sebagai idola dalam hidup berumahtangga. Boleh bersemut kalau tengok video-video sweet mereka berdua ni tau.

 

 

Terbaru, satu video melalui djsonic telah dimuat naik menunjukkan Fazura menangis kegembiraan setelah menerima surprise dari peminat.

VIDEO :

Fazura langsung tidak tahu pasal event ini. semuanya di atur dgn teliti. khabarnya faz diberitahu utk hadiri majlis lain. tiba jer depan RUMAH TITIAN KASIH TITIWANGSA Niee…kami yg tunggu depan gate tertanya tanya..kenapa faz tak keluar? rupanya…….Kalian tengok sendiri video ini.hati faz hati tisu..beberapa kali faz menangis sepanjang event. Ramai yg sayang fazura. kita doakan @missfazura akan diberi segala kekuatan dan kesihatan dunia dan akhirat! @fazbulouswarriors terima kasih utk majlis ini. ia betul2 sebuah majlis hari jadi yg sangat dekat dgn fazura. Bersama anak anak istimewa ini!

Posted by Like SHARE on Saturday, September 29, 2018

Komen Netizen :

Tak tau nak cakap first time tengok kak faz menangis teruk macam ni

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber  : IG fazura via BS

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*