Hampir Seminggu Aizameen MeninggaI, Sepupu Cerita Keadaan Isteri Dan Anak2 Arwh.

Ber4t mata memandang, ber4t lagi bahu yang memikuI. Itulah gambaran ujian ditanggvng sepasang suami isteri apabila dimasukkan ke Unit Rwatan Rapi (lCU) di sebuah pusat perubatan di Melaka. Kisah Aizameen Haqim Abd Razak mengalami sempvt kr0nik sejak 30 Oktober lalu manakala isterinya, Fatin Atikah Munzahit aklbat jngkitan kvman pada minggu lepas nyata mengvndang sayv ramai.

Lebih menyedlhkan apabila bay1 bongsu mereka turut mendapatkan rwatan aklbat crit-brit krit1kal sementara anak sulung mereka iaitu Firash Aedrian mengalami ekzem4 yang kini dijaga oleh ibu saudaranya.

Namun Allah lebih sayangkan si suami, dijempvt pada Jumaat lepas.

Menerusi Facebook milik sepupu Fatin, Emmy Farhany Ahmad berkongsi perkembangan keluarga tersebut. Dvkacitanya, bapa muda berusia 27 tahun tersebut telah menghadap Illahi pada Jumaat lepas dan dikebvmikan sebelum Maghrib. Dia turut mewakilkan keluarga tersebut bagi mengucapkan terima kasih kepada semua pihak yang sudi memberi svmbangan selepas kisah keluarga ini menjadi tvlar.

Sempat lihat suami buat kali ter4khir….dia wanita yang terpilih untuk dvgaan hebat ni.

Dalam pada itu, Fatin dikatakan telah minta discaj walaupun tak sihat lagi kerana ingin menjaga anak bongsunya yang baru berusia 2 bulan. Dia bersama ahli keluarga yang lain juga telah berkesempatan lihat Allahy4rham Aizameen untuk kali ter4khir sebelum alat bantuan sokongan pern4fasannya dicabvt.

Sambil mengajak orang ramai mendoakan mereka, Emmy Farhany juga mengharapkan anak-anak sepupunyanya itu membesar sempurna dan dapat menjaga wanita tabah tersebut.

Foto:Anak pertama arw4h.

Foto:Anak Kedua arw4h.

Sumber: FB Emmy Farhany Ahmad & Harian Metro

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*