SeMpat Rakam Detik Detik Hari Bahagia Sebelum Di Ijabkabul, Bakal Suami men1ngg4l dunia 16 jam sebelum majlis akad nikah Buat Ramai Seb4k

Tidak dapat digambarkan perasaan seorang gadis yang dikenali sebagai Papiule, apabila dia kehil4ngan bakal suaminya yang men1ngg4l dunia 16 jam sebelum majlis akad nikah mereka berlangsung.

Apa yang lebih meruntun hati, apabila video kiraan lima hari sebelum majlis mereka berlangsung turut dikongsi oleh gadis ini menerusi laman TikToknya yang berjaya membuatkan rata-rata warganet berasa seb4k.

Foto: Tangkap layar video

Menerusi video tersebut, dapat dilihat gadis itu begitu teruja menanti hari penuh bahagianya dan sempat mengira detik-detik bermakna bermula hari kelima dan diikuti hari yang seterusnya. Dua hari sebelum majlis akad nikah berlangsung, dia sempat berkongsi upacara tradisi yang dilakukan di Indonesia sebelum pengantin perempuan itu sah bergelar isteri.

Namun, apa yang menyed1hkan apabila detik bermakna dalam hidupnya berubah apabila bakal suaminya dijemput oleh Allah S.W.T. 16 jam sebelum majlis itu berlangsung. Bahkan, foto gadis ini bersama ahli keluarganya yang lain turut diletakkan di dalam video tersebut. arw4h yang dikenali sebagai Dzulfikar Attras merupakan bakal doktor yang tidak lama lagi akan menamatkan pengajiannya.

Selamat jalan pak doktor, tugas kamu dah selesai di dunia dan mencintai aku sehingga nyawamu dic4but. Aku bahagia dengan kamu dan tidak ada sebarang kekurangan pun sepanjang mengenalimu. Jalan dengan tenang, dengan senyumanmu yang lebar.

Walaupun, berat untuk diterima namun gadis ini terpaksa akur dengan segala ketentuan yang telah ditetapkan olehNya.

Ketabahan seorang gadis

Sumber: Makassar Info

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : Ohbulan/https://printlyrics.net/

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*