1 Jun ‘lockd0wn’, peminat kesian Janna Nick tak dapat sambut ‘birthday’ dengan Dini Schatzmann

 

Hubungan cinta yang terjalin antara pasangan selebriti, Janna Nick dengan pelakon berd4rah kacukan Melayu-Switzerland iaitu Dini Azan Schatzmann bukanlah satu rahsia lagi.

Selepas teka teki antara dua pelakon popular itu terjawab, Janna Nick dan kekasih sering menjadi perhatian ramai.

Jika anda yang mengikuti perkembangan dua pelakon ini, pasti pernah melihat bagaimana mereka berdua menyambut hari ulang tahun kelahiran Janna Nick mahupun Dini Schatzmann yang mengundang ramai tidak sabar menantikan mereka untuk berkahwin.

Sempena birthday Janna Nick tahun lalu, Dini Schatzmann mengambil masa untuk membuat perancangan meng3jutkan buat kekasihnya itu sehingga tular dimedia sosial.

Namun begitu, Janna Nick yang bakal menyambut birthday pada 1 Jun lagi beberapa hari ini mengundang Dini Schatzmann meluahkan perasaannya di ruangan Instagram berikutan tidak dapat menyambutnya bersama.

Sedia maklum bahawa peningkatan k3s yang semakin membimbangkan, kita sekali lagi akan menghadapi total lockd0wn bermula 1 Jun nanti.

“Lockd0wn in 2 days… sorry Janna Nick. Can’t be there for your birthday. Watch this video first ok.” Tulisnya yang disertakan bersama satu rakaman video.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dini Schatzmann (@dinischatzmann)

Selain terhibur dengan video kekasih Janna Nick itu, peminat merasa kesian kerana pelakon jelita itu tidak dapat meraikan hari istimewanya bersama dan memberikan cadangan untuk diraikan menerusi panggilan video sahaja.

“Jangan sedih-sedih ye…”

“Video call je…”

“Kesian Janna tahun ni Dini tak boleh nak surprise birthday dia”

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : HCL

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*