[Vide0] Internet Bermas4lah, Pelajar Buat Presentation Guna Telefon Rumah!

 

Dalam situasi seperti sekarang ini, memang kebanyakan benda terpaksa dilakukan secara online dan menggunakan internet. Baru-baru ini pula, situasi lucu yang berlaku pada seorang pelajar ini menerima perhatian ramai.

Oleh kerana mengalami masalah internet semasa di dalam kelas, pelajar ini tampil dengan cara kreatif untuk melakukan presentation. Vide0 itu juga turut menarik perhatian ramai di mana ramai yang memuji usaha yang dilakukan pelajar itu.

VIDEO:

Di dalam video yang dikongsikan ini, pelajar tersebut memberitahu ganggvan internet itu berlaku semasa dia sedang mengikuti kelas online. Difahamkan juga, dia juga mempunyai presentation bersama ahli kumpulannya pada hari itu.

Bagi membolehkan dia mengikuti presentati0n itu, dia kemudian menelefon rakannya menggunakan telefon rumah. Pelajar itu memutuskan untuk melakukan presentation menggunakan telefon rumah itu dengan bantuan rakannya.

Situasi itu turut menjadi usikan rakan-rakan kelas yang lain di mana pelajar tersebut dilihat seperti seorang pramugari yang sedang melakukan pengumuman. Namun rata-ratanya memuji usaha kreatif yang dilakukan pelajar itu.

Ada juga yang mengakui masalah internet adalah isuu yang selalu dialami oleh pelajar ketika kelas online. Usaha yang dilakukan g4dis ini turut memberikan mereka idea sekiranya perkara sama berlaku pada mereka.

“Result nanti dapat A tu…”

“Kalau tiada telefon rumah tu, men4ngis air mata dar4h.”

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : HCL

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*