Beli Mainan Kaktus Berc4kap, Reaksii Anak Pula Bikin Terhibur

Jika anda seorang pengguna tegar media sosial, pastinya anda cukup tahu dengan trend terkini yang dikongsikan. Macam mainan kaktus berj0get ini yang menjadi antara mainan vir4l baru-baru ini dan hang4t diperkatakan.

Baru-baru ini pula, wanita ini berkongsikan reaksii anaknya sebaik saja diberikan mainan kaktus itu. Namun lain pula yang berlaku pada kanak-kanak itu yang terkeejut dengan hadiah yang tidak disangka ini.

Di dalam video yang dikongsikan ini, dapat dilihat seorang kanak-kanak kecil sedang bermain dengan mainan kaktus itu. Menurut pemilik video, mainan itu dihadiahkan kepada anaknya sebagai hadiah hari jadinya.

VIDEO:

Walaupun pada awalnya kanak-kanak itu kelihatan gembira bermain dengannya, dia kemudian mula menunjukkan reaksii terkeejut.

Bukan itu saja, kanak-kanak itu mula menang!s sebaik saja mendengar mainan kaktus itu bercakap dan menari dengan tiba-tiba. Dia juga kelihatan terkeejut apabila mainan kaktus itu meniru setiap bunyi yang dikatakannya itu.

Part 2 Dah mula rapat

Part 3 Dah boleh menari sama

Vide0 reaksinya itu tul4r dikongsikan dengan hampir lima juta tontonan setakat ini. Malah netizen turut sama terhibur melihat reaksii kanak-kanak itu yang tidak menyangka dengan kejvtan yang diberikan.

“Bayangkan tiba-tiba bila malam dia bunyi sendiri.”

“Lagi bud4k tu t4kut…”

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*