Fazura Kongsi Sebab Jual Tudung Harga Rendah, “Queen!”

Pelakon dan usahawan jelita bernama Fazura ini sudah cukup dikenali ramai. Memiliki personaliti yang mer3ndah diri dan berada di dalam kelasnya yang tersendiri, Fazura turut dikagumi dan disenangi peminatnya.

Memiliki beberapa cabang perniagaan, baru-baru ini Fazura hadir dengan jenama tudungnya sendiri. Apa yang mencvri perhatian ramai adalah tudung yang dijual oleh selebriti ini harganya rendah dan mampu milik.

Disebabkan itu, nama Fazura sekali lagi menjadi bualan hang4t. Selain dari itu, turut tersebar satu rakaman yang memaparkan selebriti ini sedang berbual secara langsung dengan dua lelaki. Dalam rakaman tersebut Fazura kongsi sebab jual tudung harga rendah ini.

Dalam video itu Fazura memberitahu sebelum ini ada juga yang bertanya mengenai jualan tudungnya dengan harga hanya RM27 itu. Namun jawapannya adalah dia berniat menjual tudung untuk semua orang dapat beli dan memakainya. Berikut adalah rakaman Fazura kongsi sebab jual tudung dengan harga rendah ini:

Perkongsian rakaman oleh seorang pengguna TikTok dengan nama akaun seposenYS ini telah meraih lebih 120 ribu tontonan dan 4,200 retweets. Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka mengenai rakaman ini di ruangan komen seperti berikut:

“Apa yang boleh dapat saya lihat adalah niat tu sangat lah penting….”

Jual Tudung Harga Rendah 3

“Eh rasa macam rancangan Nona” hahaha comel!!”

Jual Tudung Harga Rendah 2

“Benda paling penting bila nak meniaga. Letakkan kita as pembeli produk kita sendiri. Baru lah boleh maju”

Jual Tudung Harga Rendah 1

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : HCL

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*