[Vide0] Misha Omar Lu4h Perasaan Menerusi Lagu, “Tak Boleh Dengar..Sed1h”

Misha Omar, nama yang tidak asing lagi dalam industri hiburan tanah air. Bakat dan vokal nyanyiannya antara yang cukup dikagumi ramai.

Memulakan langkah sebagai anak seni selepas menyertai pertandingan realiti TV, Bintang RTM yang pada waktu itu turut disertai beberapa rakan lain yang sehingga ke hari ini menjadi sahabat pada Misha Omar.

Bagaimanapun baru-baru ini berita pem3rgian Allahy4rhamah Siti Sarah telah mervntun hati ramai orang. Ini termasuklah Misha Omar yang merupakan sahabat yang sama-sama berjuang dalam dunia seni. Untuk info, mereka berdua antara peserta Bintang RTM 2001.

Dalam perkongsian video nyanyian Misha Omar luah perasaan yang dimuat naik di Instagram ini telah membuatkan ramai turut ters3ntuh hati. Berikut adalah rakaman pendek yang dikongsikannya di laman media sosial Misha Omar ini:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Misha Omar (@mishaomar)

Tak terungkap dengan kata-kata setelah menyaksikan nyanyian Misha Omar luah perasaan sedihnya apabila sahabat pergi untuk selamanya ini. Video ini telah meriah lebih 300 ribu tontonan. Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka mengenai perkongsian tersebut di ruangan komen seperti berikut:

“Dua sahabat yang sama-sama melebarkan sayap dalam industri seni. Terus kuat dan tabah Kak Mitch”

Misha Omar Luah Perasaan 3

“Sedap sangat Kak Mitch cover lagu ni”

Misha Omar Luah Perasaan 2

“Tidakkah kau kasihan kepadaku yang mengharapkan cintamu”

Misha Omar Luah Perasaan 1

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : HCL

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*