[Vide0] Biawak Buat Terjunan Dari Pokok Ke Dalam Tasik, “Piala Emas Sah Dia Punya”

Selesai sudah acara sukan dunia Olimpik 2020 yang berlangsung secara gilang-gemilang di Tokyo, Jepun baru-baru ini. Biarpun Malaysia hanya membawa pulang beberapa pingat, namun ia sudah cukup untuk membuatkan kita berbangga.

Bukan mudah untuk menyertai acara sukan bertaraf dunia sebegini. Antara acara yang menjadi perhatian ramai ialah berbasikal kirin, gimnastik, terjun dan banyak lagi. Sudah pastinya beberapa nama atlet juga cukup dikenali ramai.

Bagaimanapun, baru-baru ini satu video yang memaparkan seekor biawak berada di hujung ranting pokok. Apa yang mencvri perhatian ramai adalah suara latar adalah dari rakaman acara sukan terjun. Berikut adalah rakaman biawak buat terjunan dari pokok ke dalam tasik yang dikongsikan ini:

Macam sesuai pula suara latar dengan gerak gaya haiwan ini! Perkongsian video yang dimuat naik oleh seorang pengguna TikTok dengan nama akaun @rdznhsn ini telah meraih jutaan tontonan dan 230 ribu likes. Rata-rata warganet terhibur menyaksikan rakaman biawak buat terjunan dari pokok ke dalam tasik. Berikut antara reaksi ramai yang ditinggalkan di ruangan komen:

“Wahaha kena dengan suara..Terbaik”

Biawak Buat Terjunan 3

“Hari ni fyp aku semua comedy. Tak larat gelak dah”

Biawak Buat Terjunan 2

“Sepandai-pandai biawak memanjat, akhirnya jatuh ke tasik juga”

Biawak Buat Terjunan 1

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : HCL

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*