[Vide0] Lelaki Bagi Ikan Makan Tapi Ramai Pula Yang Terkejut, “Nasib Tak J4tuh…”

Pastinya telah banyak aktiviti yang dilakukan di rumah semenjak bermulanya p4ndemlk ini. Ada yang memulakan hobi baru dan ada juga yang melakukan perkara yang tidak pernah dicuba sebelum ini. Baru-baru ini pula, gelagat seorang lelaki yang memberi ikan peliharaannya makan menarik perhatian ramai.

Semuanya gara-gara reaksi agr3sif dari ikan itu yang mengejutkan ramai pada penghujung video. Malah rata-rata netizen turut mengakui berasa terkejut sebaik sahaja melihat kemunculan ikan toman itu ketika pemiliknya memberi makanan.

Di dalam video yang dikongsikan ini, lelaki itu memberitahu dia ingin memberikan ikan toman yang dibelanya itu makan. Malah turut dapat dilihat, dia memegang seekor ikan dengan penyepit untuk diberikan kepada ikan di dalam kolam itu.

Namun belum sempat dia habis bercakap, ikan itu muncul di permukaan air dan meny4mbar makanan yang dipegangnya itu. Reaksi pantas daripada ikan toman itu turut mengejutkan lelaki itu yang baru sahaja ingin merakam gelagat ikan tersebut.

Bukan sahaja lelaki itu malah netizen juga turut sama terperanjat dengan kemunculan secara tiba-tiba itu. Lelaki itu juga sempat berseloroh tidak sempat berbuat apa-apa namun makanan itu telah pun dis4mbar oleh ikan tersebut.

Meninjau di ruangan komen, netizen turut sama terkejut dengan reaksi pantas dari ikan toman itu. Ada juga yang turut tertarik melihat ikan toman itu yang sangat agresif dan berbeza daripada ikan lain yang pernah dilihat sebelum ini.

“Dengan aku terkejut.”

lelaki bagi ikan

“Terkejut nasib tak j4tuh handphone atas muka.”

ikan

“Ikan jenis ni kalau dok tepi sungai kuca kuca air tepi tu mau dia kok4knya tangan terus.”

komen

“Letak tangan la bang baru jantan.”

tik tok

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : HCL

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*