[Vide0] Basinet berharga cecah RM7k buat bayi tidur lena, “Start kumpul duit…”

Menjaga bayi yang baru lahir boleh menjadi perkara paling mudah dan suk4r dalam kehidupan ibu bapa. Salah satunya adalah kerana rutin tidur bayi.

Bayi menghabiskan kebanyakan masa dengan melelapkan mata, di mana mereka akan tidur 8 jam pada waktu pagi dan 8 jam pada waktu malam.

Namun sebelum berusia 3 bulan, bayi tidak akan tidur terus tanpa terbangun pada waktu malam, menyebabkan tidur lena untuk ibu bapa yang baru melahirkan anak adalah sesuatu yang must4hil.

Namun sebuah perkongsian video yang tular di Twitter baru-baru ini memperkenalkan sebuah alat yang berupaya untuk membuat bayi baru lahir tidur sepanjang malam tanpa terbangun.

Dalam video TikTok yang dikongsikan semula ke Twitter, seorang lelaki menunjukkan bayinya sedang tidur lena di dalam basinet sementara isterinya tidur lena di sebelah.

Menurut lelaki itu, dia pada mulanya menyangka isterinya kurang w4ras apabila ingin membeli basinet berharga $1,500 itu. Namun apabila dia melihat anaknya tidur sepanjang malam tanpa terjaga, lelaki itu percaya pelaburannya itu berbaloi.

Walaupun rata-rata netizen tertarik dengan alat berkenaan, ada juga yang skeptikal akan keberkesanannya.

“Start kumpul duit…”

“Kalau anak n4ngis jugak tak tahu lah…”

“baby macam macam ragam…”

“dapat baby high need …”

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : HCL

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*