“Mengalir Air Mata Jantan” -Luluh Hati ‘Hero’ Abah Tengok Pasangan Bersama Yang Lain

Patah hati sememangnya pahit untuk dirasai oleh orang yang bercinta. Bukan sahaja tertakluk kepada manusia tetapi haiwan juga mempunyai rasa patah hati dan sayang.

Mempunyai keinginan untuk disayangi sememangnya keinginan semua m4khluk di bumi.

Bercakap mengenai patah hati, viral beberapa video tentang seekor kucing warna oren yang bernama Leo.

Leo ini seekor kucing jantan, video leo viral di sosial media apabila penjaga leo memuatnaik video leo yang kelihatan termenung disebalik tingkap melihat pasangannya menemui kucing lain.

Video:

@cabaibirdgreen

Balas kepada @azieahmad08

♬ bunyi asal – Cabai Bird Green – Cabai Bird Green

Video yang berdurasi 53 minit itu menyaksikan kepedihan hati leo si oyen itu melihat pasangannya dengan kucing lain. Lawak pun ada melihatnya. Tak sangka kucing pun punya perasaan yer. Hihihi.

Dapat dilihat wajahnya yang memang kecewa melihat kejadian itu sambil dinasihatkan oleh pemiliknya itu sudah2 la dan carilah yang lain. Leo merupakan kucing kesayangan keluarga pemiliknya apabila dilihat kepada layanan mereka terhadap leo.

Komen Netizen:

Menjengah ke ruangan komen netizen pulak masing2 meluahkan kesengs4raan yang sama dan ramai juga yang merasakan video tersebut sangat lucu. Tetapi ramai juga yang memuji pemiliknya yang membahasakan dirinya sebagai “ayah” kepada leo itu sangat comel.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : Facebook

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*