“Dapat Call Kucing Tak Dapat Diselamatkan” – G1gih Pergi Jumpa Doktor Dalam Keadaan Sedih

Jika seseorang itu pencinta kucing, mesti ianya akan mengerti tentang kehilangan kucing yang disayangi yang dijaga siang dan malam. Kucing yang melekat di hati ini susah untuk dilupakan walaupun ianya telah men1nggalkan kita.

Umum mengetahui bahawa kucing merupakan teman setia manusia tidak mengira jantina samada lelaki atau perempuan. Jika seekor kucing itu telah mati, agak lama untuk mencari penganti yang serupa dengan yang telah m4ti itu.

Kisah tersebut adalah tentang seekor kucing yang telah m4ti, tidak dapat dipastikan tentang peny4kit yang dihadapi tetapi kucing tersebut telah m4ti di tempat doktor haiwan.

Mengikut kenyataan yang tertera pada video sedih tersebut, pemilik kucing yang telah m4ti itu mendapat panggilan dari klinik doktor haiwan untuk membawa kucing yang m4ti itu untuk ditanam.

Video:

Menjengah ke ruangan komen pula ramai yang meluahkan perkara yang sama iaitu masing2 pernah kehilangan kucing mereka. Masing2 merasai perasaan sedih yang sama dan turut bersimpati dengan apa yang menimpa kucing abang itu.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : Facebook

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*