“Ni Konfem Boleh Rentas Negeri” -Gelagat Wanita Cucvk Vaks1n Pakai Picag4ri Gerg4si Cuit Hati Netizen

Tidak dinafikan sekarang ini, banyak 1su2 yang menjadi bahan lawak untuk hiburan masyarakat. Sebagai contoh, vaks1n merupakan isu yang popular sekarang ini. Vaks1n merupakan salah satu 1su pan4s yang selalu menjadi bahan atau isu kepada netizen.

Semua rakyat malaysia diwajibkan mengambil vaks1n kerana vaks1n merupakan satu ikhtiar kita untuk menentang v1rus cov1d19. Disebabkan isu vaks1n ini banyak video2 tentang vaks1n yang dijadikan isu lawak.

 

Terkini, satu video telah dimuatnaik oleh individu yang suka membuat parodi iaitu video parodi vaks1n Astra Zaneca yang viral di laman media sosial kini. Video tersebut adalah berkenaan salah sebutan iaitu individu tersebut yang salah sebut mililiter kepada sentimeter.

Parodi itu dibuat untuk menunjukkan bahawa jika vaks1n tersebut betul2 dalam sentimeter maka ianya memang akan sangat banyak. Yang paling lawak bila jarum yang digunakan itu memang sama besar dengan orang yang akan dicvcuk itu.

Video:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Himpunan Bahan Lawak (@himpunanbahanlawak)

Pelbagai karenah netizen ni kalau membuat lawak kan. Hihihii. Bila menjengah ke ruangan komen pulak macam2 komen yang sering menghiasi ruangan komen.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : Ig himpunanbahanlawak

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*