“Asbab Gurau Pij4k Kasut Sebelum Masuk Mahk4mah” – Suami Isteri Cancel Berpisah

Sesebuah perkahwinan itu seringkali diuji dengan pelbagai rintangan dan cubaan. Tetapi ianya bergantung kepada diri sendiri samada kita akan tetap melayari bahtera perkahwinan itu dengan kesabaran atau kar4m di tepian dan akhirnya berpisah.

Usia sesebuah perkahwinan itu tidak bergantung sama sekali dengan kematangan pasangan tersebut tetapi hati dan kesabaran. Begitulah yang terjadi kepada satu pasangan ini yang tidak sehaluan dan nyaris2 berpisah.

Sebuah video yang dimuatnaik oleh seorang pengguna di Aplikasi Tik Tok yang dikenali sebagai @_raaaaa18_ telah memuatnaik video dirinya dan suaminya yang berada di mahkamah untuk urusan pencer4ian.

Walaupun begitu mungkin pada saat terakhir masih ada bibit2 cinta antara mereka yang membuatkan mereka tidak meneruskan perpisahan mereka tetapi memilih untuk meneruskan perkahwinan mereka.

Video:

@_raaaaa18_

♬ nothing gonna changes my love for you – sadvibes🥀

Sesungguhnya itu adalah keputusan yang terbaik kerana jika masih boleh berbincang antara kedua pihak, sebaiknya berbincang dan berbaik dan tidak perlu perpisahan. Ramai yang mendoakan mereka supaya tetap bersama sehingga ke akhir hay4t. In shaa Allah..

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : Tiktok

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*