“Mak Pun Satu Kepala, Mana Tak Risau Budak Tu.” – Gelagat Budak Kena Pr4nk Nasib Baik Tak Hilang

Lawak kan bila satu keluarga satu kepala dalam membuat pr4nk terhadap ahli keluarga yang lain. Semua berganding bahu untuk menjayakan pr4nk tersebut. Memang huru hara jadinya.

Yang dimaksudkan dengan lawak tersebut adalah pr4nk yang dijayakan oleh ahli keluarga untuk meny4kat si adik. Sebuah video yang telah dimuatnaik di aplikasi tik tok hari ini menjadi pilihan apabila pr4nk meny4kat adik lelakinya itu menjadi.

Umum mengetahui bahawa sekarang ini banyak video pr4nk yang melibatkan ahli keluarga mahupun kawan2 menjadi trend masa kini. Ianya menjadi satu fenomena bila bersama2 menjadikan sesebuah video itu menjadi.

Video tersebut yang dimuatnaik oleh @wm_arshad di aplikasi Tik Tok itu mendapat pelbagai reaksi dari netizen yang rata2 terhibur dengan pr4nk yang dilakukan oleh semua ahli keluarga itu.

Video:

@wm_arshad

#fypnewbieシ #fyp #lawaktiktok #lawakmalaysia

♬ original sound – wm_arshad – wm_arshad

Kerjasama antara semua ahli keluarga untuk memastikan prank itu menjadi memang boleh dipuji. Melihat adik lelakinya yang menangis terjer1t2 itu membuatkan sesiapa yang melihatnya pun turut tergelak.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : Tiktok

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*