Nora Danish Men4ngis Tatap Anak Dari Tingkap, Seb4k Berpisah Dah Masuk Asrama

Tidak dinafikan bahawa jika anak sudah meningkat usia dan jika harus tinggal di asrama atau berjauhan dengan kita, ibu adalah insan yang paling sedih dan ibu juga antara individu yang sering membuat drama air mata.

Terkini, selebriti yang namanya selalu menjadi topik bualan hangat iaitu Nora Danish telah memuatnaik satu video di aplikasi Instagram yang memaparkan dirinya sedang memelvk anak lelakinya iaitu Putera Raykal sambil menangis.

Dikhabarkan anak lelakinya itu sudah pun berusia 12 tahun hendak kembali ke asrama jadi mungkin la nora danish terlalu beremosi kerana beberapa bulan kebelakangan ini sekolah tidak dibuka jadi anak2 berada di depan mata.

Video tersebut yang telah diambil oleh suaminya itu menampakkan dirinya yang terlalu sedih dan tidak merelakan raykal pergi. Biasa la Kadang2 ibu ni memang emosional sikit kan. Dengan muka redha je nampak raykal tu. 

Video:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by naOradaishi (@noradanish)

Menjengah ke ruangan komen pula, ramai yang meninggal kan komen seakan2 mengerti perasaan Nora Itu sebagai seorang ibu, termasuklah rakan2 artis yang turut komen.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : Ig noradanish

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*