[VIDEO] Ni Mesti Bervk Perempuan” – Gelagat Bervk Mer4juk Dengan Tuan Cvri Perhatian Ramai

Haiwan merupakan teman baik kepada manusia tak kira apa jenis haiwan sekalipun. Kadang2 haiwan yang kita jaga dan belai seperti seorang anak dan teman itu menjadi rapat dengan kita tanpa kita sedari.

Demikianlah yang berlaku kepada seorang lelaki yang menjaga seekor beruk yang dianggap seperti anak sendiri. Seekor beruk istimewa itu diberi nama “mekna” olehnya. Mekna dijaga dengan penuh kasih sayang oleh beliau.

Sebuah video yang telah dimuatnaik oleh beliau di aplikasi Tik Tok yang telah viral kerana bervk yang bernama mekna itu telah merajuk. Jangan tak tahu yer, bervk pun boleh merajuk yer. Hihihihi.

Difahamkan mekna telah merajuk adalah kerana pemiliknya itu tidak menemuinya selama 2 hari mungkin kerana sibuk jadi mekna tidak mengendahkan dirinya apabila dia mahu memberikan pisang kepada mekna.

Video:

@abewiring

mekna merajuk#fyp #fypdongggggggg #fypシ゚viral #viralvideo

♬ original sound – user9720867731009 – user9720867731009

Perkongsian tersebut mendapat pelbagai komen yang positif daripada netizen yang masing2 meninggal komen seperti ada yang menyamakan merajuk mekna itu seperti teman wanitanya dan ada juga yang komen nama yang sama dan perangai pun sama dengan mekna.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : Tiktok

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*