[VIDEO] Gugvr Air Mata Si Ayah, Berat Hati Nak Lepaskan Anak Pulang Ke Asrama

Selalunya anak perempuan akan lebih rapat dengan ayahnya berbanding ibu. Walaupun ibu adalah insan yang selalu ada untuk kita tidak kira susah dan senang tetapi bila sudah rapat dengan ayah, selalunya ayah akan menjadi kawan kepada kita.

Kelemahan seorang ayah pula berada pada anak perempuannya. Selalunya kita rasa seorang ayah itu akan menyayangi anak lelaki lebih tetapi sebenarnya seorang ayah ini akan menyayangi anak perempuan lebih kerana si ayah akan lebih β€˜protective” kepada anak perempuan.

Hari ini, sebuah video dimuatnaik di laman aplikasi Tik Tok mengenai seorang ayah yang sebak apabila hendak menghantar anak perempuannya ke sekolah berasrama. Dapat dilihat yang si ayah itu nampak sangat rapat dengan anak perempuannya itu sampai seb4k melepaskannya balik ke asrama.

Setelah kerajaan mengumumkan sesi persekolah telah dibuka jadi ramai ibu bapa yang telah berat hati untuk menghantar anak2 mereka balik ke sekolah. Seb4k seorang ayah yang harus berjauhan dengan anak perempuannya sampai mengalir air mata.

Video:

@ezlindaismail

GUGUR AIR MATA JANTAN 😭😭 #myfamily #LoveMyFamily

♬ ΰΉ€ΰΈͺΰΈ΅ΰΈ’ΰΈ‡ΰΈ•ΰΉ‰ΰΈ™ΰΈ‰ΰΈšΰΈ±ΰΈš – πŸ’œπ—•π—§π—¦βŸ­βŸ¬πŸ’œ πŸ’šπ†βŸπ“7πŸ’šπŸŽ— – πŸ’œπ—•π—§π—¦βŸ­βŸ¬πŸ’œ πŸ’šπ†βŸπ“7πŸ’šπŸŽ—

Bila menjengah ke ruangan komen pula, ada warganet yang meninggalkan komen iaitu seperti berpisah dengan kekasih pun ada dan ada juga yang seb4k melihat anak dan ayah ini kerana rindu akan ayah mereka. Juga ada yang merindui ayah mereka yang telah men1nggal dunia. Beruntung jika masih memiliki seorang ayah kan.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di FacebookΒ Koleksi Viral

Sumber : Tiktok

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*