[VIDEO] Mentua N4ngis Menantu Hadiahkan Rantai Emas – “Mama Kandung Di Sabah”

Jarang kita hubungan antara menantu lelaki dengan ibu mertua yang sangat akrab sehingga menantu menganggap ibu mertua seperti ibu sendiri. Selalunya kita akan mendahulukan ibu kita dahulu sebelum ibu mertua.

Bukan kerana tidak suka atau tidak selesa tetapi mungkin kerana ada menantu yang tidak selalu berkunjung ke rumah mertua kerana kekangan pekerjaan ataupun kekangan masa, itulah yang menyebabkan ramai juga yang tidak rapat dengan mertua masing2.

Lain pula yang terjadi dengan hubungan mertua dengan menantu lelaki yang telah dimuatnaik di aplikasi Tik Tok yang seperti ibu dan anak. Menantu lelaki itu menyayangi ibu mertuanya seperti ibu sendiri sehingga menghadiahkan seutas rantai emas kepada ibu mertuanya itu.

Video tersebut memperlihatkan seorang lelaki yang sedang menghadiahkan seutas rantai leher kepada ibu mertuanya dan disebabkan terharu dengan hadiah tersebut, ibu mertuannya mengalirkan air mata gembira dan sedih kerana mandapat hadiah dari menantunya. Katanya dia menumpang kasih ibu mertua kerana ibu kandungnya jauh berada di sabah.

Video:

@mimienia2

utk mak mertua

♬ bunyi asal – 🤟𝓗𝓮𝔃𝓻𝔂 𝓓𝓪𝓷𝓲𝓮𝓵🤟 – 🤟𝓗𝓮𝔃𝓻𝔂 𝓓𝓪𝓷𝓲𝓮𝓵🤟

Menjengah ke ruangan komen pula, ramai yang memuji keikhlasan hatinya yang melayan ibu mertuanya bagaikan ibu kandung dan warga net juga mendoakan semoga dimurahkan rezeki dirinya lagi kerana usaha mulianya itu.

Komen netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber: Tiktok

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*