“Tapi takut jugak” – Netizen Terhibur, Gadis Lari Tak Cukup Tanah Lepas Lunaskan ‘Hajat’ Depan Kvbur

Korang ada tak perasaan ser4m sejuk bila lalu dekat kawasan perkvburan? Rasa seperti diperhatikan padahal tak ada sesiapa pun dekat situ.

Ada yang kata, buat apa kita nak takut bila lalu di kawasan perkuburan sedangkan kvbur itu nantilah bakal menjadi rumah kita. Apa yang kita perlu buat ialah bersedia dan perbanyakkan amal supaya dipermudahkan urusan kelak.

Bercerita tentang kawasan perkvburan, viral di sosial media TikTok seorang gadis lari tak cukup tanah lepas lunaskan ‘hajat’ di bilik air berhadapan dengan kawasan perkuburan. Pada awal video tersebut, gadis itu terlihat yakin dan berani masuk ke bilik air tersebut.

“Orang kata kalau sakit perut jangan buat main, tandas kat sini, kubur kat situ pun boleh pi sorang-sorang!”- Kiedaamy97_

Video:

@kiedaamy97_

Lari mcm atlet 100meter 😂😂 kalau sakit perut jgn #melawak main laaa . #fypage #berandafyp

♬ original sound – Kiedamy97_ – Kiedamy97_

Akan tetapi, setelah melunaskan ‘hajatnya’ itu, terus berdesup dia lari daripada bilik air! Muka tu nampak lah cuak juga depan kubur.

Video perkongsiannya itu telah mendapat jumlah tontonan sebanyak 1.1 juta dalam masa sehari je! Selain daripada kawasan perkuburan di hadapan bilik air tersebut, yang menjadi perhatian para netizen di ruangan komen posting tersebut ialah selipar yang dipakainya. Selipar terompah kayu yang bunyi ‘keletak keletuk’ tu! Sumpah legend habis!

Komen Netizen:

Yang min ghisau tu bila dia lari takut je jatuh!

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : Lobak Merah

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*