[VIDEO] “Alahai Anak Daddy” – Maryam Ajar Fizo Omar Cara Pakaikan Cincin Kahwin

Teka teki mengenai pernikahan Fizo Omar akhirnya terjawab apabila beliau disahkan melangsungkan pernikahan dengan gadis yang berasal dari Sarawak yang diberi nama Fazeera Nazri Aziz.

Walaupun banyak teka teki mengenai status perkahwinan mereka, akhirnya Fizo omar menjelaskan mengenai pernikahan mereka.

Perkahwinan yang dihadiri keluarga dan sahabat yang terdekat itu sahaja diadakan di sebuah resort di janda baik pahang. Walaupun kini sudah bergelar suami kepada fazeera, fizo omar tetap mengutamakan anak perempuan kesayangannya Cik Yam.

Terkini, dikongsikan di aplikasi instagram miliknya, sebuah video telah dimuatnaik oleh Fizo omar yang memaparkan telatah Cik Yam yang seolah2 sedang mengajar daddynya itu cara menyarungkan cincin di jari.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cerita Artis Malaysia (@ceritaartismalaysia)

Walaupun tindakan tersebut dilakukan secara spontan namum ianya seakan2 sedang mengajar daddynya pakai cincin.

Video tersebut telah mendapat beratus ribu tontonan dari warga net yang suka melihat telatah cik yam, daddy dia nak sarungkan cincin itu, cik yam pun sibuk je kan nak mengajar daddy jugak kan. Comel sungguh telatah cik yam pada majlis perkahwinan Daddynya itu.

Video:

@puterisalju0806

@Fizo Omar #fazeera #fizofazeera #maryam #gadissarawak

♬ original sound – nabilasuakaofficial – nabilasuakaofficial

Menjengah ke ruangan komen pula, ramai yang mendoakan kesejahteraan buat fizo omar dan isteri. Selain itu juga ramai yang berpesan kepada fazeera supaya melayan cik yam dengan baik dan menyayangi cik yam seperti anak sendiri.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : Tiktok

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*