Walaupun Dih1na Muka Berkedut Sewaktu Hamil, Tapi Suami Tak Jemu Puji Cantik

Tidak dinafikan semasa proses kehamilan, ramai yang akan mengalami perubahan hormon yang amat ketara. Bakal2 ibu ini bukan sahaja mengalami perubahan hormon bahkan mengalami perubahan dari segi fizikal dan juga emosi.

Perumahan hormon ini tidak terjadi kepada semua ibu mengandung tetapi hanya yang kurang bernasib baik akan mengalami perubahan hormon yang serius yang boleh menjejaskan fizikal ibu2 yang mengandung dan seterusnya boleh mengundang perubahan yang tidak semua orang akan alami.

Jika bercakap mengenai perubahan hormon yang serius, seorang pengguna di aplikasi Facebook yang dikenali sebagai Nur Ain telah berkongsi sebuah gambar tentang perubahan hormon yang telah terjadi kepada dirinya. Beliau telah mendapat jangkitan kulit yang serius yang menyebabkan beliau menjadi 40- 50 tahun lebih tua dari usia beliau.

Perubahan itu menyebabkan wajahnya menjadi “tua”. Menurut beliau lagi, beliau juga telah berjumpa doktor pak4r kulit mengenai “alahan” beliau itu. Tetapi doktor hanya memberitahu bahawa ianya hanya bersifat sementara dan bila telah melahirkan bayi, keadaannya akan kembali seperti sedia kala.

Menjengah ke ruangan komen, Ramai warga net yang turut berkongsi pengalaman mereka yang juga mengalami alahan seperti Puan Nur Ain ini. Walaupun begitu, pujian harus diberikan kepada ibu2 mengandung yang sanggup bergadai nyawa untuk melahirkan zuriat.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : Facebook

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*