“Adui, s4kit mato den” – [VIDEO] Uwan Nak Ajar Cara Pakai Celak Arab Sekali Lain Pula Jadinya

Selain sering tengok video dari influencer untuk dapatkan tips kecantikan, ilmu menjaga kecantikan dari orang tua pun tak kurang bagusnya tau!

Baru-baru ini, satu video di TikTok yang dimuat naik oleh seorang wanita warga emas yang menggelarkan dirinya @wan_rombau telah tular di media sosial.

Dalam video yang dimuat naik, uwan ini telah membuat tutorial cara memakai celak arab macam orang dulu-dulu selalu guna. Macam dalam cerita Pontianak Harum Sundal Malam tu!

Namun apa yang menarik perhatian ramai, ketika uwan ini sedang semangat tunjuk cara yang betul memakai celak Arab ini, dia telah termasukkan besi celak tersebut ke dalam matanya hingga menjerit kes4kitan.

Video:

@wan_rombau

#fyp #fypシ #ffyp

♬ bunyi asal – £€€%^ – £€€%^

Aduiiii, sakit mato den!”

“Beauty is pain”

Untuk pengetahuan korang, video yang dimuat naik ini telah pun mendapat sebanyak lebih dua juta tontonan dan rata-rata netizen terhibur dengan gelagat uwan ini. Ada juga yang merasakan celak yang dipakainya ini kelihatan bahaya.

Hehehe comel je tengok gelagat wan ni. Rindu pulak dengan uwan kita…

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : Lobak Merah

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*