Peminat Kec3wa Nora Danish Tak Jaga Batas

Berita baik buat peminat sitkom drama Puteri, selepas 15 tahun drama popular itu bakal ditayangkan pada 1 Syawal nanti.

Berita gembira itu dimaklumkan oleh pelakon Nora Danish menerusi satu gambar di Instagram miliknya bersama dua pelakon drama tersebut iaitu Beego dan Kenchana Devi.

Dalam beberapa perkongsian lain, Nora juga tidak lokek memuat naik video sebalik tabir penggambaran drama empat episod itu. Bukan itu saja, Nora turut berkongsikan momen melepaskan rindu dengan ‘bapa’ Puteri yang dilakonkan oleh Aziz M. Osman.

Bagaimanapun, perkongsian Nora itu menimbulkan rasa kurang senang peminat yang kecewa melihat aktres itu tidak menjaga batas pergaulan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danish Nora (@noradanish)

Malah, ada yang meluahkan rasa kesal melihat aksi mesra pelakon yang berpelvkan serta terikut-ikut dengan budaya barat.

Komen Netizen:

Dalam pada itu, ada yang memberi teguran dan nasihat supaya menjaga batas apatah lagi status pelakon yang sudah mendirikan rumah tangga.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : https://www.rotikaya.com/

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*