Comelnya Khawla, Copy Paste! Masa Serius Muka Syamel, Bila Senyum Ikut Ibu

Perasan tak raut wajah bayi akan berubah-ubah seiring perkembangan usianya. Sekali tengok macam muka isteri, lepas tu ada iras wajah suami. Keadaan ini dianggap perkara biasa dan ia berlaku hingga usia anak 1-2 tahun.

Bagaimanapun, mama papa tak perlu nak risau pun. Apa yang penting, anak kita membesar dengan sihat pun satu anugerah yang tak ternilai.

Menerusi perkongsian foto bayi sulung pasangan selebriti Ernie Zakri dan Syamel baru-baru ini telah menarik perhatian ramai. Ini kerana bayi perempuan berusia tujuh bulan itu, Nur Khawla Soleha sekali tengok memang copy paste wajah Ernie.

Senyuman kedua-dua beranak itu memang sama. Namun raut wajah Khawla ada juga iras daddynya. Kiranya ambil sikit muka ibu dan daddy!

Ernie yang berkongsi gambar bersama anaknya menerima pelbagai pujian dan rata-ratanya ger4m melihat gelagat Khawla yang dah pandai tengok kamera dan senyum.

Sementara itu, menerusi posting lain Ernie Zakri, dia juga ada memuat naik gambar Syamel masa kecil dan gambar terkini Khawla.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @erniezakri

Sekali tengok memang nampak persamaan muka daddy kalau tak senyum tapi bila senyum, terus ada iras ibu juga.

“Astagfirullahalazim sebijik senyuman kak ernie 😂 tapi muka bangmel 😂 MasyaAllah”

“Muka macam ibu dia😍😍tapi bila tengok hidung macam daddy”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @erniezakri

Rata-rata peminatnya turut berkongsi rasa teruja melihat wajah Khawla yang comel, malah sudah pandai tersenyum.

Sebelum ini, Ernie, 26, berkahwin dengan Syamel, 28, mendirikan rumah tangga pada 26 Mac tahun lalu di Masjid Puncak Alam, Selangor. Pada 22.02.2022 Ernie Zakri selamat melahirkan bayi perempuannya.

Komen Netizen:

Kredit: IG Ernie Zakri 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : https://www.majalahpama.my/

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*