[VIDEO] “Hang jalan elok2 aku bagi ayam goreng” – Gelagat anjing berlakon buat muka kesian, rupanya kita kena sc4m

Setiap makhluk yang berada di muka bumi ini haruslah mempunyai hak yang sama untuk hidup. Bukan sahaja kucing jalanan sahaja yang harus dijaga dan diberikan makanan tetapi haiwan lain seperti anjing juga haruslah dilayan sama.

Anjing juga haiwan yang sama seperti kucing kerana anjing ini bersifat setia dan boleh dijadikan teman. Tetapi oleh kerana kekangan agama yang menghadkan untuk menyentuh anjing jadi ramai yang tidak suka menghampiri anjing apatah lagi untuk memberi makanan kepada mereka.

Tetapi berlainan pula dengan seorang wanita yang membela anjing yang bernama Milo. Walaupun Milo ini bukan seperti kucing yang boleh dipegang, dicivm dan dipelvk tetapi Milo ini seekor anjing yang suka akan perhatian.

Sebuah rakaman video telah tular apabila Milo yang suka membuat drama sedih apabila “berlakon” seperti sebahagian badannya lvmpuh tetapi sebenarnya milo berlakon dan apabila wanita itu menawarkan ayam goreng kepadanya terus milo berhenti berlakon dan berdiri dengan elok. Pandai berlakon yer. 

Video:

@naqhwan

Reply to @kimkiwi__ penat lah macam ni hari2 😭🔨 doakan Milo ye 🥲 #fyp #fypmalaysia #tiktokmalaysia #malaysia #anakkampung #berandafyp #anjay #milo

♬ Don’t let me down – ❤🌺

Menjengah ke ruangan komen pula, ramai yang tercuit hati dengan telatah milo yang membuat “pr4nk” itu dan ramai yang nyaris-nyaris sedih melihat keadaannya tetapi rupanya kena “sc4m”. Lawak betul milo ni.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : Tiktok naqhwan

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*