[Video] “Pandai betol dia belakon” – Gelagat anjing men1pu sakit buat ramai ger4m

Selepas sebuah kereta berlalu, suatu sudut di bahu jalan, seekor anjing jalanan kelihatan mengheret kedua belah kaki belakangnya seolah- olah terced3ra tervk. Situasi tersebut mencetuskan cem4s terhadap satu pasangan suami isteri yang turut merakam gelagat anjing yang kes4kitan tersebut.

Manalah tahu, anjing jalanan ini dilanggar kereta yang lalu lalang di jalan tersebut. Fikir si isteri, namun dibantah oleh si suami yang yakin bahawa anjing tersebut tidak di langgar.

Makin kesian melihat anjing tersebut yang sangat kes4kitan, teka -teki mesti dicari tahu kebenarannya. Kalau si anjing ini terced3ra, ia mesti segera di ubati. Lalu dengan segera si suami turun dari kenderaan mereka. Seketika, si anjing masih lagi mengheret kaki dengan lemah seolah memancing simpati.

Setelah didekati, dengan tiba-tiba makhluk jalanan tersebut bangun dan berjalan seperti biasa, seperti tiada apa-apa bahagian kaki yang terced3ra.Ia keiihatan sihat dan tiada apa-apa. Maka, sah sudah, si anjing sedang berpura-pura sakit demi memancing perhatian manusia! Sungguh cerdik bukan?

Video pendek yang dikongsi oleh sepasang suami isteri tersebut di laman TikTok mereka membuatkan warganet turut terhibur. Rata-rata mengatakan si anjing tersebut telah berjaya mengenakan pasangan suami isteri berkenaan.

Video:

@bt_saipaulharlem

#CapCut kalau korang kesian pada anjing ni korang kena kesian kat aku lagi sebenarnya #fypシ #fyp #buddieztiktok #xyzbca

♬ Namun Ku Punya Hati – Fiffy Natasya

Tidak kurang pula yang memuji tindakan suami isteri tersebut yang dikatakan sangat prihatin terhadap haiwan jalanan. Tidak ramai yang memberi perhatian terhadap haiwan jalanan yang terced3ra. Namun pasangan ini sangat berhati baik dan penyayang terhadap binatang.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : Tiktok bt_saipaulharlem

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*