[VIDEO] “Mahal sangat, Tak jadi kucing tu nak beli ikan” – Gelagat kucing datang nak beli ikan cvri tumpuan ramai

Haiwan seperti kucing yang terbiar juga mempunyai hak yang sama rata seperti manusia juga untuk hidup di bumi yang luas ini. Selalunya ramai manusia yang sesekali menidakkan kewujudan haiwan lain seperti kucing yang terbiar dan tidak diberi makanan di dunia ini.

Hak yang sama rata itu adalah haiwan seperti kucing dan pelbagai haiwan lain yang kita harus tolong jika haiwan itu memerlukan makanan, seperti kucing yang terbiar, mereka hanya mencari insan yang baik hati memberikan makanan kepada mereka.

Sebuah rakaman video mengenai seekor kucing terbiar yang sedang meminta ikan dengan seorang peniaga ikan menjadi tontonan ramai peminat kucing.
Walaupun tidak difahami oleh sesiapa bahasa kucing tetapi jika seekor kucing datang ke tempat makanan yang kegemarannya iaitu ikan mesti mahukan makanan.

Walaupun kucing itu datang ke gerai menjual ikan tetapi pujian harus diberikan kepada pemilik gerai itu kerana boleh lagi bergurau dengan kucing itu mengenai harga ikan dan kalau seekor itu tidak dikira sebagai sekilo menurut pemilik gerai menjual ikan itu.

Video:

@harisikf

sekilo 3puloh,😙😂#viral #fypシ゚viral #foryoupage #kucingtiktok #kucingjalanan

♬ bunyi asal – cincau,basi – cincau,basi

Menjengah ke ruangan komen, ramai yang gelak melihat abang pemilik gerai yang melawak dengan kucing itu. Sempat lagi dia melawak dengan kucing tu.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : Tiktok harisikf

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*