Did4kwa Tak Bagi Kerjasama Dengan Pihak Polis, Ini Penjelasan Lufya Omar – ‘Mesin Fotofit Masih Dalam Tindakan Pembaikan’

Baru-baru ini, Ketua Polis Daerah Petaling Jaya, Asisten Komisioner Mohamad Fakhrudin Abdul Hamid memberitahu, pihaknya masih belum merakam keterangan pelakon Lufya Omar berkenaan kes anak perempuannya, Laana Haura yang nyaris dicvlik.

Gara-gara kenyataan itu, Lufya tampil menyangkal d4kwaan dia enggan memberi kerjasama terhadap sias4tan polis di Instagram Stories, pada Jumaat.

Kata Lufya, dia memilih untuk mendiamkan diri kerana tidak mahu ada campur tangan dari mana-mana pihak dan mended4hkan kelemahan yang berlaku.

Tegas pemilik nama Lutfyah Sheikh Omar, masalah teknikal yang menjadi penyebab proses itu tertangguh.

Menerusi tangkapan skrin (screenshot) dengan pegawai bertugas, Lufya mended4hkan dia dimaklumkan mesin fotofit masih dalam proses pembaikan dan pada 2 Julai lalu dia diminta untuk menyerahkan laporan perubatan

Dalam pada itu, pelakon drama Umairah kesal dengan tuduhan segelintir netizen yang mengatakan dia sengaja mencipta kontr0versi demi meraih populariti dan perhatian.

Saya mencari rezeki dengan wajah. Tak mungkin nak toreh muka sendiri untuk tujuan meraih meraih perhatian? Tidak mungkin juga saya mahu sembunyikan jen4yah bekas suami jika dia terlibat dalam kes ini.

Saya berasa amat kecewa, sedih dan mengganggu emosi untuk bekerja. Saya seorang ibu tunggal yang mempunyai banyak komitmen dan semestinya saya yang menjaga anak perempuan saya.

Pada Julai lalu, Lufya mended4hkan dia diser4ng lelaki Melayu ketika menemani perempuannya ke taman permainan pada sebelah petang. D4kwa Lufya, akibat kesan pukvlan kayu, dia mengalami keced3raan di bahagian wajah dan badan.

Untuk rekod, Lufya pernah mendirikan rumah tangga dengan Che Muhammad Hafiz Che Baharum pada 26 November 2016 dan dikurniakan anak perempuan, Laana Haura yang kini berusia empat tahun.

Bagaimanapun Lufya dan Hafiz yang merupakan seorang doktor bercer4i pada 17 Jun 2020 di Mahk4mah Rendah Syariah Daerah Petaling, Shah Alam.

Sumber: Instagram @lufyalaana

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : https://ohbulan.com/

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*