[VIDEO] “Mana tak tumpahnya kuah, Kalau tak ke nasi” – Gelagat fahri tiru gaya baba cuit hati ramai

Kalau sudah dinamakan anak beranak mesti ada yang sama seperti cara jalan ataupun perangai yang sama. Selalunya anak lelaki akan banyak persamaan dengan ayah mereka.

Walaupun begitu tidak semua juga akan mengikut ayah mereka, ada juga yang mempunyai penampilan atau gaya yang berbeza daripada ayah mereka tetapi persamaan lain tetapi persis ayah mereka.

Sama la juga seperti anak lelaki kepada Dayah Bakar iaitu Muhammad Achbar, melalui sebuah rakaman video yang dimuatnaik di laman instagram milik beliau, Dayah ada memuatnaik video yang menunjukkan suami dan anaknya Achbar.

Tetapi yang menarik perhatian adalah cara mereka berdiri yang seakan sama antara satu sama lain itu menunjukkan yang ayahnya itu banyak mempengaruhi Achbar walaupun cara berdiri pun sama. Dengan caption yang menarik membuatkan netizen paham maksud yang hendak disampikan oleh personalitu tv itu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DAYAH BAKAR (@dayahbakar)

Apabila diterjah ke ruangan komen pula, selebriti Lisa Surihani turut meninggalkan komen tentang musik yang digunakan itu membuatkan video itu menarik dan komen lain juga membicarakan isu yang sama.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : https://www.instagram.com/dayahbakar/

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*