Sari Yanti Kacau Dodol Anak Pula Kata Slime. Bikin Netizen Terhibur!

Dodol kalau makan memang sedap, sekejap je boleh habis tapi untuk membuatnya memang tidak semua mampu melakukanya. Maklumlah prosesnya panjang, lagi-lagi ketika mengacau dodol yang telah likat. Diakui perlu kekuatan fizikal dan kesabaran yang tinggi, Silap haribulan boleh sakit pinggang pula jadinya.

Memandangkan proses membuat dodol agak sukar, dan memakan masa berjam-jam lamanya. Maka tidak hairanlah anak-anak kita zaman ini tidak pernah nampak kita buat dodol. Lain pula pengalaman kita ketika zaman kecil-kecil dulu, pernah juga sekali dua menolong nenek mengacau dodol untuk persiapan Hari Raya.

Pun begitu baru-baru ini, Sari Yanti ada memuat naik video di Instagramnya yang sedang meng4cau dodol. Gayanya meng4cau dodol begitu mahir, nampak tenang sahaja meng4cau satu kawah besar dodol yang telah likat.

Tapi bukan itu sahaja yang menarik perhatian warganet, apa yang lebih lucu bila membaca caption yang ditulis oleh isteri kepada Jepsepahtu pelawak popular ini yang mengatakan anak-anaknya menyangka dodol tersebut adalah slime.

Apa tidaknya budak-budak sekarang semuanya pernah bermain slime, bila lihat keadaan dodol yang dik4cau nampak likat dan tidak putus bila diangkat dengan senduk, tidak dinafikan macam sama.

“Jaga-jaga nanti anak buat main slime”-Netizen

Lantaran itu ada juga netizen yang berselor0h dengan meninggalkan komen kepada Sari Yanti agar berjaga-jaga bimbang nanti anak-anaknya ambil sorang sikit dodol tersebut untuk bermain slime.

Bukan itu sahaja ada juga yang mengusik katanya betapa kuatnya Sari Yanti meng4cau dodol. Silap hari bulan terus sado pula lengannya. Malah ramai juga memuji betapa cantiknya Sari Yanti walaupun tampil ringkas sebegitu.

Sumber : Ig Sari Yanti

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : https://www.keluarga.my/

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*