“Macam murid baca dialog” – Ain Edruce Buat Paid Review, Tapi Suami Pula Jadi Perhatian

Selebriti berbakat sebagai seorang pelawak, pelakon dan pengacara bernama Ain Edruce ini sering sahaja mencvri perhatian ramai dengan gelagat ‘gil4-gil4nya’.

Kerap berkongsikan kisah kehidupannya menerusi sosial media dan Youtube, peminatnya ramai yang tahu akan perangai ‘masuk air’ selebriti wanita ini.

Tapi rata-ratanya tertumpu kepada suaminya iaitu Amirul Hafiz. Dah banyak kali Amirul meraih perhatian ramai, kali ini satu lagi video terbaru Ain Edruce yang dikongsikan telah mencvri tumpuan peminatnya.

Berdasarkan video yang dimuatnaik menerusi Tiktok ainedruce91, kelihatan Ain dan suami melakukan satu ‘paid review’.

Apa yang menarik perhatian ramai ialah gelagat Amirul yang kelihatan banyak berdialog dan mengikut skrip yang betul, berbeza dengan kebiasaan dimana selalunya suami kepada Ain ini seakan kekok untuk merekod apa-apa video.

Mirul ni pelik betol sekarang. Asyik nak ikot je kesana ke sini. nak melekat je. Kita cuba cuba jadi ayu pon dia terkejut. ain tengok ramai kawan selebriti sedut #jellyajaibviral ni. sebab tu ain nak try jugak. memang best betol.. sebab benda ni lah kot mirul asyik berkepit dgn Ain. Tp memang best lah. ain tak nak citer banyak korang tengok sendiri kat @Syarifahkhyra. Sedut jelly ni tauu, sbb kita nak cantik dari dalam. ,” tulis Ain di ruangan kapsyen.

Video:

@ainedruce91

Mirul ni pelik betol sekarang. Asyik nak ikot je kesana ke sini. nak melekat je. Kita cuba cuba jadi ayu pon dia terkejut. ain tengok ramai kawan selebriti sedut #jellyajaibviral ni. sebab tu ain nak try jugak. memang best betol.. sebab benda ni lah kot mirul asyik berkepit dgn Ain. Tp memang best lah. ain tak nak citer banyak korang tengok sendiri kat @Syarifahkhyra✨. Sedut jelly ni tauu, sbb kita nak cantik dari dalam. ❤️ #fyp #felleraskin

♬ original sound – Itsainedruce – Itsainedruce

Ketika artikel ini ditulis, perkongsian tersebut telah mendapat 377.7k tontonan, 26.6k tanda suka dan pelbagai komen dari netizen yang rata-rata terhibur dengan gelagat Ain Edruce dan Amirul Hafiz.

Untuk rekod, Ain berkahwin dengan Amirul Hafiz, pada 13 Disember 2019 dan dikurniakan cahaya mata, Soraya.

Komen Netizen:

Sumber: tiktok ainedruce91

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : https://www.keramatviral.com/

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*