“Untung lah dik angsa nak kawan” – Kami ni dikej0rnya sampai hujung dunia

Semua mengetahui bahawa angsa adalah haiwan yang tidak sukakan orang asing yang datang memasuki kawasannya. Jika ada orang asing yang dia tidak kenal maka dia akan mengejar orang itu.

Ramai yang takut akan angsa kerana bukan sahaja dikejarnya tetapi angsa juga boleh bertindak angresif dan boleh menced3rakan seseorang. Tetapi kadang kala kalau dikejar angsa memang satu kampung boleh lari.

Tetapi lain pula dengan seorang kanak- kanak yang mesra dengan seekor angsa dalam sebuah rakaman video yang dimuatnaik di aplikasi facebook tentang persahabatan seekor angsa dengan seorang kanak- kanak perempuan.

Bukan sahaja tidak dikejar kanak-kanak itu bahkan nampak seperti mereka berdua berkawan baik. Kanak-kanak itu terlihat seperti selesa apabila bersama angsa itu dan tidak menunjukkan espresi takut sedikitpun seperti orang lain yang takut bila berhadapan dengan angsa.

Video:

@yt_syadani

Rara + Angsa #cutebaby #funny #friends #farmanimals

♬ Tick Tock – Cute Music for Kids

Ketika diterjah ke ruangan komen ramai warganet yang meninggalkan komen tentang pengalaman mereka apabila dikejar oleh angsa dan ada juga yang memuji keberanian kanak-kanak itu yang tidak takut berkawan dengan seekor angsa.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : https://www.tiktok.com/@yt_syadani

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*