“Kecik kecik kena kejar dengan mak, dah besar kena kejar dengan bini pulak” – Gelagat suami takut bini cvri perhatian ramai

Sudah lumrah dalam sesebuah perkahwinan, kena ada tolak ansur dan sentiasa percaya antara satu sama lain. Kalau sesebuah perkahwinan itu, mempunyai suami yang memahami dan menurut kata isteri barulah rumah tangga itu akan bahagia.

Menurut orang ramai, kalau suami yang selalu menurut kata isteri ini dikatakan “takut bini” kerana itu adalah sebuah rumah tangga yang si isteri mempunyai kuasa dalam menentukan sesuatu keputusan dan si suami hanya menurut kata sahaja.

Seperti satu video yang tengah viral di aplikasi tik tok kini apabila ianya memperlihatkan situasi apabila seorang isteri yang sedang mencari suaminya yang sedang menangkap ikan bersama- sama kawan-kawannya di sebuah tali air.

Apabila sedang seronok mencari ikan, tiba- tiba sebuah kereta berhenti di tepi tali air itu dan seorang isteri keluar mencari suaminya yang “disyaki” sedang menyertai pesta menangkap ikan itu. Walaupun begitu kawannya bertegas mengatakan suaminya itu tidak menyertai mereka dan si isteri masih tidak mempercayainya.

Video:

@sissyasya_ra

#jeomamalaysiaofficial #barangtakutbini 😂😂 #kakzamaridengancarilaki

♬ original sound – rarasyafiera – rarasyafiera

Apabila diterjah ke ruangan komen, ramai warganet yang tergelak apabila kedatangan isteri salah seorang rakannya itu dan masing- masing juga menyorok kerana takutkannya.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : https://www.tiktok.com/@sissyasya_ra

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*