[VIDEO] Haa degil sangat kan, Kan dah berdesup benda tu terbang

Haiwan bernama kucing merupakan haiwan yang sangat perlukan perhatian dan kasih sayang yang lebih dari pemiliknya. Tidak sahaja mencukupi dengan memberikannya makan dan menguruskan kebersihan nya sahaja.

Ia Perlu dijaga dengan perhatian yang khusus dan seharusnya selalu diajak bermain. Jika tidak membuat demikian mungkin kucing anda akan menjadi stress, jika tidak ini boleh menjejaskan kesihatan nya.

Video perkongsian daripada seorang pengguna fesbuk ini amat mencuit hati dan membuatkan ramai orang gelak. kelihatan dalam video yang si kucing gebu sedang membvli si kucing putih. kejadian bvli tersebut pula berlaku dihadapan pemilik kucing tersebut. Si putih beberapa kali cuba melepaskan diri daripada dibvli tetapi si gebu tetap dengan pendiriannya mahu membvli si putih.

Video:

walaupun Si putih tidak membuat apa2, si gebu dengan nakalnya datang kepada si putih & memperlakukan si putih seperti m4ngsa untuk dibvli…. jangan nak nakal sangat depan pemilik ya Si gebu….

Oleh kerana Si gebu susah beberapa kali membuli si putih… Tiba2 PANGGGGGGG!!!!! hinggap kat si gebu! Apa lagi… Kucing si gebu yang di panggil dengan nama amin itu pun bertempiaran lari.

Rupa2nya tuan pemilik kucing melemparkan bantal busuk kearah si gebu supaya sigebu menghentikan perbuatannya membvli si putih. Kan dah kena setepek tu Si gebu.

Di bawah adalah antara komen menarik para warga maya.

sumber: imuslimnetwork

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : https://lakarmedia.com/

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*