“Keputusan Dibuat Dah Muktamat” – Puteri Sarah Akan Ke Mahk4mah Syariah, Ini Yang Akan Berlaku

Pelakon Puteri Sarah Liyana mended4hkan dia akan memfailkan percer4ian di Mahk4mah Syariah Kuala Lumpur, Isnin ini, susulan konflik rumah tangga yang dihadapi.

Puteri Sarah atau nama sebenarnya, Puteri Sarah Liyana Megat Kamaruddin, 38, berkata, ia dilakukan atas persetujuan ahli keluarga.

“Ya betul… Seperti dinyatakan, saya enggan melengah masa dan mahu memfailkan percer4ian segera. Saya akan ke Mahk4mah Syariah Kuala Lumpur, Isnin ini.

“Keputusan dibuat atas persetujuan bersama keluarga. Sebelum membuat keputusan besar dalam hidup, saya berbincang dengan keluarga dan keluarga mentua terlebih dahulu.

“Mereka menghorm4tikeputusan saya mahu berpisah dengan suami, Syamsul Yusof. Lebih cepat, lebih bagus agar saya tidak lagi terbeban dengan konflik rumah tangga.

“Saya mahu cari ketenangan dan mulakan hidup baharu,” katanya, lapor BH Online.

Ibu kepada dua cahaya mata ini bersyukur keluarga dan keluarga mentua tidak menghalang setiap keputusan yang dibuat.

“Sebelum ini, saya tidak pernah menyorok apa-apa masalah daripada pengetahuan keluarga. Jadi, mereka faham keadaan saya berdepan dengan konflik rumah tangga selama empat tahun ini.

“Sudah masa segala-galanya ditamatkan segera. Saya tekad, enggan menoleh ke belakang lagi,” katanya lagi.

Terdahulu pada Khamis, peguam syarie, Datuk Akberdin Abdul Kader yang mewakili Puteri Sarah memberitahu pelakon itu akan memfailkan percer4ian di Mahk4mah Syariah Kuala Lumpur pada Isnin ini.

Puteri Sarah dan Syamsul mendirikan rumah tangga pada 8 Mac 2014 dan dikurniakan dua anak, Syaikul Islam, 5, dan Summayah, 3.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : https://www.mediahiburan.my/

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*