“Tunggu Lama Kot, Takkan Jodoh Aku Anj!ng” – Kesian Maksom Mengharapkn Jodoh Lelaki Turkey, Tapi Ini Yg Maksom Dapat…

Soal jodoh ini sememangnya menjadi rahsia Allah S.W.T kepada kita, sesiapa pun tidak akan boleh menjangka bahawa dirinya akan bertemu jodoh dengan sesiapa kerana isu jodoh ini memang bukan ditentukan oleh kita manusia ini.

Ada yang diantara kita ini bertemu jodoh dengan orang yang dicintai dan ada juga yang bertemu jodoh setelah sekian lama mencari. Setiap insan yang bergelar manusia memang mempunyai cerita tersendiri mengenai jodoh.

Bercerita tentang isu jodoh ini, lain yang ditunggu lain pula yang datang, itulah perumpamaan yang boleh diberikan kerana jodoh yang ditunggu adalah seorang lelaki dari turki yang kacak dan muda tetapi lain yang dia dapat rupanya seekor anjing. Lawak betul melihat reaksi muka maksom yang terkejut dan takut melihat seorang wanita membawa seekor anjing.

Rakaman video itu adalah tentang seorang wanita yang dipanggil maksom oleh kawan-kawannya, mereka semua berada dalam sebuah kapal terbang dan dengan sabarnya maksom menunggu siapa yang akan menjadi teman kerusi di sebelahnya dan ternyata yang datang adalah seorang wanita bersama seekor anjing.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KongsiViral l Review RM10 ㅤ (@kongsi.viral)

Ketika diterjah ke ruangan komen, ramai yang tergelak apabila jodoh yang ditunggu maksom rupanya seekor anjing bersama penjaganya. Lawak melihat reaksi muka maksom yang kecewa itu.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : https://www.instagram.com/kongsi.viral/

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*