“Ger4m Sangat, Dia Tak Makan2 Langsung” – Gelagat Budak Lelaki Meng4muk Mancing Tak Dpt Ikan Raih Perhatian Ramai

Hobi memancing ini adalah hobi yang ramai insan bergelar lelaki suka sejak dari zaman dahulu lagi. Hobi memancing ini bukan sekadar hobi bagi segelintir masyarakat tetapi juga menjadi mata pencarian bagi yang tidak berkemampuan juga.

Ramai yang menjadikan memancing ini satu hobi adalah kerana memancing ini memerlukan kesabaran dan kesunyian jadi ianya merupakan tempat yang sesuai bagi seseorang yang suka bersendiri dan suka ada masa untuk berfikir atau masa untuk diri sendiri.

Tetapi lain pula yang terjadi kepada seorang kanak- kanak yang bernama Habib ini yang meng4muk apabila pancingnya tidak mengena seekor ikan pun. Suka mengikut bapanya pergi memancing tetapi bila tidak dapat ikan mula la marah dan meng4muk.

Lagak adik Habib yang marah apabila ikan yang ditunggu-tunggu tidak mengena tetapi orang lain yang mengena membuatkan emosinya semakin menurun untuk meneruskan aktiviti memancing itu bersama keluarganya itu.

Video:

@cik.mat.poi

Nak ikut mancing. Tapi bile kumpau, koyak plak🤣. Habib2. Macam2 hal la. 2x letih woo mancing rini. #memancing #koyak @mama_rieza @Zulia Shahira

♬ original sound – M.Saiful.Nizam – M.Saiful.Nizam

Apabila melihat ke ruangan komen, rata-rata warganet yang tergelak apabila ada suara di belakang yang seakan-akan memprovoke adik habib lagi kerana mereka mendapat hasil memancing.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : https://www.tiktok.com/@cik.mat.poi

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*